Dronken man geeft kopstoot aan agent

vrijdag 15 mei 2015

Doetinchem - In de nacht van donderdag op vrijdag 15 mei is een 33-jarige Doetinchemmer aangehouden voor openbaar dronkenschap en mishandeling van een agent.

De politie werd rond 02.30 uur gebeld over de man, die heellastig was bij een caf aan de Grutstraat in Doetinchem. Toen de politiearriveerde was er een worsteling gaande tussen de man en een portier van hetcaf. De man werd door de politie van het terras verwijderd en kreeg opdrachthet centrum te verlaten. Dit weigerde hij, waarna hij werd aangehouden. De manverzette zich hier hevig tegen en deelde tijdens de aanhouding ook een kopstootuit aan een agent. Ook in de politieauto op weg naar het bureau bleef de manzich verzetten en probeerde hij een ruit van de auto door te trappen.

De 33-jarige man is ingesloten voor nader verhoor. De politiemaakt proces-verbaal tegen hem op. Zowel de 33-jarige, als een vriend van hemdie zich ook in het caf misdragen bleek te hebben, krijgen een horecaverbodopgelegd.

De politie maakt proces-verbaal tegen de man op.

De politie tolereert geen verbaal of fysiek geweld tegenpolitiemensen en anderen met een publieke taak en treedt er altijd streng tegenop. De dader wordt niet alleen strafrechtelijk maar ook financieel aangepaktvoor het veroorzaken van schade. Afspraak met justitie is ook dat de strafeisbij geweld tegen politiemensen en anderen met een publieke taak altijd wordtverhoogd.

2015234309

bron: politie.nl | Categorie: dronkenschap


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Braamt | 112 alarmeringen Braamt | Goedkoop Tanken in Braamt | Supermarkten in Braamt | Weerbericht Braamt