Politie zoekt getuigen poging diefstal met geweld

vrijdag 16 januari 2015

Doetinchem - De politie zoekt getuigen van een poging tot diefstal met geweld die donderdagmiddag 15 januari op de Blokhuislaan in Doetinchem plaatsvond.

Een 14-jarige jongen fietste omstreeks 15.45 uur over hetfietspad, parallel aan het spoor, aan de kant van de Blokhuislaan. Hij fietstein de richting van het station. Op een gegeven moment werd de jongen door eenscooterrijder en twee fietsers tot stoppen gedwongen. De scooterrijder eisteonder meer de telefoon van de jongen. Toen de jongen aangaf dat hij geentelefoon bij zich had werden zijn zakken doorzocht en werd hij door descooterrijder en een van de fietsers geslagen. Hierna vertrokken de driejongens.Signalement

Van de daders is het volgende signalement bekend:De scooterrijder reed op een zwarte retro scooter met een grootscherm. Hij is ongeveer 17 jaar, heeft een gezet postuur een getinte huidskleuren kort gemillimeterd haar. De jongen droeg een zwart joggingpak met gelestrepen.De fietser die geslagen heeft reed op een oude fiets met eenmetalen fietsendrager. Hij is ongeveer 1.80 m. lang, ongeveer 17 jaar en heefteen licht getinte huidskleur. De jongen droeg een zwarte muts, een donkerespijkerbroek en een donker shirt met lange mouwen en capuchon.

De andere fietser reed op een herenfiets met een zadeltasje. Hijhad een blanke huidskleur, een smal gezicht en bruin, opgeschoren haar. Dejongen droeg een lange bruine jas.

Tips? Bel de politie!

De politie is een onderzoek gestart en wil graag in contact komen met getuigenvan dit voorval. Zij kunnen de politie bereiken via 0900-8844.

2015026457

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Braamt | 112 alarmeringen Braamt | Goedkoop Tanken in Braamt | Supermarkten in Braamt | Weerbericht Braamt