Politie zoekt getuigen beroving bij pinautomaat

maandag 20 februari 2017

Doetinchem - De politie zoekt getuigen van een beroving die vrijdag 17 februari plaatsvond bij een pinautomaat aan de Hamburgerstraat in Doetinchem. Een onbekende man probeerde daar het net gepinde geld uit handen te trekken van een 60-jarige vrouw uit Doetinchem.

De poging beroving vond rond 14.00 uur plaats vrijdag. De 60-jarige vrouw had net gepind bij de ING bank en draaide zich met de biljetten nog in haar hand om, toen ze ineens oog in oog stond met een blanke man die het geld uit haar handen probeerde te trekken. Dat lukte niet helemaal want de vrouw hield haar geld stevig vast. De man is met een klein deel van het geld weg gerend. Hij rende via de Hooge Molenstraat -het steegje naast de pinautomaat- richting het station. 

De dader is een blanke man met vermoedelijk heel kort, blond haar. De vrouw schatte hem ongeveer 20 jaar oud en 1.75m lang. Hij droeg een blauwe, korte jas met capuchon en een spijkerbroek.

Heeft u de dader wellicht gezien vrijdagmiddag en nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

 

2017076465

 

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Braamt | 112 alarmeringen Braamt | Goedkoop Tanken in Braamt | Supermarkten in Braamt | Weerbericht Braamt