Het Mobile Media Lab komt naar Doetinchem

maandag 20 maart 2017

Doetinchem - Mogen we u iets vragen? Weet u welke maatregelen u zelf kunt nemen om een inbraak te voorkomen? En weet u eigenlijk hoe u in contact kunt komen met uw wijkagent? Wij zijn benieuwd naar uw antwoord op deze en andere vragen over het contact en de communicatie met de politie. Daarom komt het Mobile Media Lab van de politie op 24 maart naar Doetinchem.

In het Mobile Media Lab kunt u als inwoner uw mening geven over de verschillende contactmomenten, zodat we u in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangericht als mobiele onderzoeksruimte. Naast het invullen van de enquête is er volop gelegenheid om met politiemensen uit uw gemeente in gesprek te gaan. Ook is er een politiemotor aanwezig en kunt u in gesprek met iemand van de gemeente.Waar en wanneer?

De truck doet van 20 maart t/m 23 maart diverse scholen aan in Doetinchem, Didam en Ulft. Op vrijdag 24 maart is iedereen van harte welkom om de truck te bezoeken. De truck staat dan van 10.00 uur tot 17.00 uur in het centrum van Doetinchem aan het Simonsplein. Komt u ook?Wilt u meer weten over het Mobile Media Lab, neem dan een kijkje op www.politie.nl/MML

 

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Braamt | 112 alarmeringen Braamt | Goedkoop Tanken in Braamt | Supermarkten in Braamt | Weerbericht Braamt